Zorg

Zorgkleding

Comfortabele beroepskleding voor alle sectoren in de gezondheidszorg: van bedrijfskleding ziekenhuis tot bedrijfskleding verzorging. Wij verkopen merken die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en produceren van beroepskleding voor de zorg. De Berkel en Haen biedt u grote diversiteit aan modieuze en smaakvolle collecties in bedrijfskleding zorg online. Onderaan deze pagina kunt u op het logo klikken om de online viewer te openen.

Bent u opzoek naar werkschoenen voor in de zorg? Wij kunnen alle schoenen leveren van Sanita, Sika en Oxypas.

De Berkel

De Berkel heeft voor iedere doelgroep een eigen collectie bedrijfskleding samengesteld. afgestemd op de eisen van de betreffende drager:

  • Trendcollectie: Modieuze beroepskleding voor verzorgenden, verpleegkundigen, welness, schoonheidsspecialiste, pedicures, etc.
  • Casual collectie: Beroepskleding uitermate geschikt voor ouderenzorg, restauratieve en ondersteunende diensten.
  • Feel Free collectie: Polohessen en pantalons met een sportieve uitstraling.
  • Basics collectie: Basiscollectie beroepskleding voor de medische sector.
  • ZorgTotaal: Projectmatige conceptlijnen voor ziekenhuizen en zorginstellingen.
Ballyclare Haen

Haen heeft drie verschillende lijnen die ook voor iedere doelgroep is samengesteld:

  • Haen Basic Line: De kleding in de Basic Line collectie is geheel wit wat de basis is van zorgkleding. Deze collectie is een compleet aanbod met diverse jasjes, een bodywarmer, herenjasje en twee damesbroeken in verschillende lengtes. De kleding kan ook gebruikt worden als basis voor klant specifieke modellen.
  • Haen Trend Line: Deze collectie bevat meer kleur en is daarom sterk in het middensegment. Binnen deze collectie vindt u luxe witte kleding met modieuze accentkleuren. Dit is goed terug te zien in ons verschillende producten, waarbij jasjes in 7 verschillende kleuraccenten standaard leverbaar zijn.
  • Haen High Line: De High Line collectie brengt nog meer kleur aan binnen de collectie. Modieuze kleuren geven een unieke uitstraling.Verder biedt deze collectie gekleurde herenjasjes en een slim fit dames stretch pantalon. Ook kunt u uw eigen stijl creëren. De kleuraccenten van bijvoorbeeld het damesjasje Karina kunt u op een verrassend eenvoudige wijze middels drukkers en klittenband zelf veranderen.