Accessoires

De perfecte accessoires voor je werkkleding!

DAILYWORKWEAR.NL heeft een ruime keuze in accessoires voor werkkleding. Denk hierbij aan riemen, sokken, petten, mutsen, bamboo onderbroeken en tassen. Hiermee maak je je werkoutfit helemaal af en ben je altijd voorbereid aan het werk. De accessoires die wij bieden zijn geschikt voor zowel dames als heren.

Riemen
Met de riemen van Brams Paris hebben wij 100% echt lederen riemen in verschillende kleuren en maten. Wil je liever een werkriem? Ook dat hebben wij op voorraad liggen.

Sokken
Wij verkopen STAPP sokken, welke sterke en kwalitatief hoogwaardige werksokken zijn. De verwerking met Cordura zorgt voor extra versterking en slijtvastheid. Samen met de Coolmax vezel zorgt de sok voor een betere vochtverdamping en houdt je je voeten droog. De sokken hebben elastische boorden waardoor afknellen voorkomen wordt.

Tassen
Wij verkopen veel verschillende tassen, voor elke gelegenheid van Craft, Derby of Sweden, Clique en Harvest & frost. Ons assortiment bestaat uit chique lederen tassen tot sporttassen en rugzakken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.

Kom in contact Bekijk onze merken