Sportkleding voor Veenendaal en omgeving

Bent u op zoek naar sportkleding voor bijvoorbeeld het hardloopteam dat u sponsort? Of wilt u een mooie sportoutfit voor u en uw collega’s? Dan is DAILYWORKWEAR.NL uw partner. Wij leveren de sportkleding voor Veenendaal en omliggende plaatsen.

Sportkleding voor uw sportvereniging en -team

Wij zijn specialist op het gebied van sportkleding met topmerken, zoals CraftClique en DAD. Voor uw sportvereniging en -club kunnen wij de gewenste sportkleding leveren in zowel dames- en herenmodellen inclusief de gewenste bedrukking van een logo of tekst. Bovendien heeft u de keuze uit tientallen kleuren, waardoor u echt een eigen identiteit creëert.

Het borduren of beletteren van de sportkleding kunnen wij direct in ons pand doen. U kunt alle wensen bespreken waarna wij een proefdruk verzorgen, zodat u direct een goed beeld heeft van het eindresultaat. Wanneer u uw goedkeuring geeft, gaan wij daadwerkelijk aan de slag.

Kom voor uw sportkleding naar Veenendaal

Op onze website kunt u direct de sportkleding – onder andere shirts, windjacks, shorts en hoodies – bekijken in de catalogi van CraftClique en DAD. U kunt direct online uw bestelling doorgeven of bellen naar 06 50 957 966.

Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u – op afspraak – welkom in onze showroom in Veenendaal. Komt ’s avonds of op zaterdag u beter uit? Geen probleem. Ook dan staan wij voor u klaar.