Promotiekleding, geschikt voor elk event

Heeft u promotiekleding nodig voor uw event? Dan is DAILYWORKWEAR.NL de partij die u zoekt. Wij zijn de specialist wat betreft promotiekleding. Wij leveren kwalitatief goede en modieuze promotiekleding van diverse topmerken, zoals Clique en Printer. Bovendien is het merendeel van de promotiekleding in vele kleuren, maten en in heren- en damesmodellen te leveren. Zodoende weet u zeker dat al uw medewerkers in de kleding passen en uniforme uitstraling hebben. Dagelijks zijn wij bezig met het volgen van de laatste trends waardoor wij over een uitgebreid assortiment beschikken naar de laatste mode.

Promotiekleding borduren of bedrukken

Wilt u een logo of tekst op uw promotiekleding borduren of bedrukken? Voor al uw te bedrukken kleding bent u bij ons bij het juiste adres. De promotiekleding wordt in ons pand bedrukt of borduurt. Wij helpen u graag met het juiste ontwerp en voorzien u hierbij van advies. Vervolgens krijgt u van ons een proefdruk te zien. Zo werken we samen naar het beste resultaat voor uw kleding wat voldoet aan al uw wensen.

Kom langs in onze showroom voor uw promotiekleding

Op onze website ziet u de catalogi van Clique en Printer met alle beschikbare promotiekleding en accessoires. U kunt direct online uw bestelling doorgeven of bellen naar 06 50 957 966.

Wilt u graag persoonlijk advies, dan bent u – op afspraak – welkom in onze showroom in Veenendaal. Komt ’s avonds of op zaterdag u beter uit? Geen probleem. Ook dan staan wij voor u klaar.